VÄLKOMMEN IN!

Du har kanske just läst ut boken Nattmannen, eller är mitt i? Eller kanske har du hört talas om krabbsjögrund.se på något annat sätt? En sak är säker; du gillar en god historia och det gör inget om den är lite kuslig, mystisk och spännande.

Vi som har hängt med Karl Dymling och Sara Jansson några år, ville gärna veta mer om vad som händer och framförallt har hänt i Krabbsjögrund utanför de äventyr som du kan läsa om i Lena Ollmark och Mats Wänblads böcker. Därför har vi grävt vidare i platsens historia, mystiska händelser, berättelser och människorna där, för att ta reda på vad som egentligen ligger bakom att detta blivit en av världens mest hemsökta platser.

Vi är också väldigt intresserade av spöken och mystiska oförklarliga historier så framöver kommer vi att dela med oss av sådant vi hört, sett och hittat.

Du får gärna vara med och dela med dig av dina berättelser och spökfilmer, antingen sådant som du hört, sett eller läst. Maila oss så får du också vara först med att höra om allt som händer framöver med spelet, liven, böckerna, filmen Spökskeppet Vallona och inte minst här på sajten- om du vågar!